torsdag 17 oktober 2013

Dagens arbete

En arbetsvecka som nästan bara bestått av lövsugning är snart till sin ände. Jag tycker egentligen att det är ganska trevligt att ta hand om löv. Man blåser dom i hög och sopar upp dom alltmedan man lyssnar på radio.

Lite tröstlöst kan det vara när man är vid ett av de mest drabbade husen dock. Ett ställe har vi varit till 3 gånger på 2 veckor och då har inte alla löv kommit ner än.

Idag hade vi lite variation dock när vi åkte till Lemland för att höströja på en kunds sommarstuga. Han hade i sin snickarbod en jättestor modell av ett fartyg, en oljetanker eller liknande fraktfartyg, som han bygger på. Säkert två meter lång och på en sommarstuga som var mera som ett hus och allt detta med en utsökt havsutsikt. Så kunde jag tänka mej att spendera min ålderdom.

I övrigt gick dagens radio mest åt att ta reda på alla olika VM-Kval matcher till Fotbollsfredag fast på torsdag och den övriga tiden till att äta Muffins, hamburgare och gräddmunk. Munken kom från Kamal, som var tillbaks efter 2 veckors uppehåll, för att man enligt Kurdisk/Iransk/Arabisk/Kamalsk tradition skall bjuda på nåt när man överlevt en operation. Han hade opererat korsbanden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar