tisdag 26 april 2011

Premier League

Matchen mellan Chelsea-West Ham var onödigt spännande. Man hoppas naturligtvis att alla bottenkonkurrenter skall förlora och även om Chelsea ledde i stort sett hela matchen kändes det inte säkert förrän 2-0 målet gick in. Speciellt mellan 60 och 80 minuten såg West Ham riktigt farliga ut och med en sådan lysande stjärna som Robbie Keane på topp kan vad som helst hända. Nu visade han dock att han fortfarande hejar på Wolves genom att bränna flera lägen med flit.

Blackpool-Newcastle hade samma förutsättningar som ovannämnda match men här var det Blackpool som var i förarsätet i stort sett hela matchen och vi hade tur att det bara blev en poäng för Pool.

Bolton-Arsenal. Bolton i allmänhet och Reebok i synnerhet är ett svårt ställe för Arsenal. Ändå blev jag förvånad över att Bolton praktiskt taget förde matchen. Ända fram till den billiga straffen som skulle betytt 2-0 till Bolton om inte rättvisa skipats av Kevin Davies var Bolton bäst, sen vaknade Arsenal. 1-1 var ingen överraskning men att Bolton stal alla 3 poäng i slutminuten var däremot överraskande. Tur att Arsenal ändå inte vill vinna ligan!

Wolves tog en välbehövlig poäng av Fulham. Det kunde varit 3 efter att vi faktiskt haft ledningen, men det kunde lika gärna varit 0 efter att Fulham hade en riktigt farlig chans i slutet. Merlin Magician var nöjd med en poäng och då är jag det också¨.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar