lördag 9 juni 2012

Dödens Grupp

Rimligtvis borde en grupp som innehåller fyra riktigt bra lag (vilket hör till epitetet "Dödens grupp") sluta precis hur som helst. Ändå kan jag inte för mitt liv se att det skulle kunna sluta på annat sätt än så här:

Holland Otroligt bra, näst bäst i världen faktiskt, alla i otrolig form Van Persie i superform och Klas-Jan att byta med om han blir trött. Dom verkar till yttermera visso vara lagom osams. Inget kan gå fel!

Tyskland Egentligen lika bra som Holland med det lilla undantaget att Bayern Munchen spelarna fått smaka på tre rejäla nederlag precis innan turneringen och har möjligen sargat självförtroende. Men kan man tänka sig tyska fotbollsspelare utan ett enormt självförtroende? Nej det är svårt.

Portugal Det var nog EM på hemmaplan som var Portugisernas stora chans att vinna något. Otroligt bra lag men Holland och Tyskland är otroligt bättre.

Danmark Inget dåligt lag alls, lite tunnt frammåt kanske men fullständigt chanslösa. Spelar utan press egentligen och då vet vi ju vad som kan hända.
http://www.youtube.com/watch?v=WRg428nAuEo&feature=related

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar