söndag 23 januari 2011

Annat om och kring en gala

Som vanligt när jag är ute med Frida blir det mera av ett jobb än rent nöje. Någon måste ju helt enkelt hålla koll på henne och då ingen annan verkar inse nödvändigheten av detta faller uppgiften på mig.
Jolanda lovade förstås att hjälpa till men dels så var hon inte uppgiften mogen och dels måste jag ju ändå hålla koll på att Jolandas dåliga inflytande inte blir för stort.

Vår servitör andades så tungt och spillde vin omkring sig med darrande hand så Jolanda ville hjälpa honom med jobbet och jag undrade om han tänkte dö någongång snart.

Prisutdelaren som ställde frågor om inavel och om hur Marcela och Kenta Sandvik var släkt med varandra när dom fick pris. Dom är defacto gifta.

Jag träffade världens fullaste fd volleybollspelare (om jag kallade honom seglare skulle det bli för uppenbart vem det är) som var lite hotfull och arg när jag träffade honom, men som efter att jag charmat honom en stund ville bjuda på grogg. Jag tackade ja och smet när han vände ryggen till..

Arkens ovilja att släppa in oss från casinot som resulterade i att vi blev en samling udda fåglar på Dinos. Inte många i kostym, smoking eller galaklänning där inne kan jag säga.

Frilles mat och taxi arrangemang som slutade med att vi fyllde upp en taxi med han utanför "men jag kan gå hem" sa han med darrande underläpp. Frida och jag förbarmade oss dock eftersom vi har en sån snäll pappa som bara tycker det är roligt att skjutsa mitt i natten.

Frida och jag träffade en trevlig radiolyssnare som vi pratade med en lång stund. Han tyckte att det blev som en liten extrasändning mitt i natten helt utan buffrande från web tvn som en liten bonus.

Man kan inte säga det för många gånger: en mycket lyckad kväll!

2 kommentarer:

  1. OH! FLER BLOGGINLÄGG MED MIG I HUVUDROLLEN!!!! Julanda är för övrigt den bästa barnvakt jag någonsin träffat

    SvaraRadera
  2. Hmm, jag vet inte hur du har fått så mycket oförtjänt fokus på sistone? Julanda anlitar jag dock inte fler gånger!

    SvaraRadera