söndag 16 januari 2011

Från Lördagsöppet till söndagsstängt

Frida och jag började som vanligt med Lördags öppet (11-14) som sig bör på en lördag. Efter sändningen, som gick bra, packade vi in oss i två olika bussar. Den ena full med partydjur och den andra en radiopratar buss där man fick lyssna på AB Lantbruk American Country Countdown på högsta volym. Frille höll av någon anledning inte till i radiopratar bussen.

Framme vid Germundö alpin fick vi dricka varm O´boy med avec, äta korv med bröd och åka pulka i barnbacken. Jag fick förstås dra upp Frida då hon är för liten för att gå så långt.

Vi åkte och tävlade men kastade hela tiden längtande blickar mot stora backen som vi skulle få åka i så småningom. Man skall dock vara försiktig vad man önskar sig.

Den stora backen för med sig en väldig topphastighet skulle det visa sig. Den avslutas ochså med ett par skumpar som verkar små när man står stilla och tittar på dom men enorma när man susar över dom i 90km/h, eller för all del när dom borrar sig in i låret efter en redig luftfärd.


Senare åkte vi in till Park för lite bastu och bad och här skulle det visa sig att jag hade druckit tillräckligt. En tydlig vink är att man får upp lunchen i kvävan när man rapar. Ingen skada skedd dock. Det fanns gott om småsyskon och politiker som hjälpte till att dricka min del av kakan.

God mat och samtal innan vi gav oss ut på en luten klubbrunda. Först Park där en förträfflig gitarrist spelade, även om jag blir förvånad över att det skall vara så svårt att få till en vettig Creedence cover. Sen blev det Arken med avslutning i Casinot.

Kvällens citat får bli Fridas "jag tycker om Julanda, hon är bra till allt hon är... hon är potatis!"
En aldrig så målande beskrivning av en bra person.

"Neej inte Bårgo han är vår enda kock!!!" Gammalt Steel fm ordspråk

3 kommentarer:

  1. Jamen hon ÄR ju det! Potatis är alltid rätt!

    SvaraRadera
  2. Skönt att se att du överlevde!

    SvaraRadera
  3. Hurra för Svealand och hurra för Göraland och hurra för potatisland...

    SvaraRadera